​Rullegræs og anlæg af græsplæne er vi specialister i

​Skal du have anlagt en ny græsplæne? Så kan du med fordel kontakte os. Hos Græs og Stub tilbyder vi professionel anlæg af græsplæne til en god pris. Vi holder til i Køge nær Greve og Ringsted, men kommer på hele Sjælland.

Vi er et kompetent firma med speciale i græs, der har eksisteret siden 1996. Derfor har vi 23 års erfaring med i bagagen, som vi kan basere vores arbejde på. Du kan derfor altid forvente høj kvalitet og holdbare løsninger, når du samarbejder med os. Vi kan løse såvel komplicerede som simple opgaver for alle kundetyper.

Få en ny græsplæne til en attraktiv pris

Vi varetager alle opgaver inden for rullegræs, tilsåede plæner og omlægninger. Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning omkring valget af græs, samt hvordan du kan anlægge din have. Rullegræs er eksempelvis et godt valg, hvis du ønsker et færdigt resultat med det samme. Ønsker du derimod et prisbilligt produkt, der dog kræver tålmodighed, så er såning af græs den rette løsning.

Uanset hvilken løsning du vælger, så garanterer vi konkurrencedygtige priser. 

Klik på undermenuerne for inspiration. 

Skal vi stå for anlæg af græsplæne hos dig?

Har du yderligere spørgsmål til vores kompetencer inden for anlæg af græsplæne, eller ønsker du at høre mere om vores andre services, såsom stubfræsning eller rydning, så er du velkommen til at ringe for at få svar. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og giver også gerne et godt tilbud.

Ring til os på telefon 20 62 86 05, eller skriv en mail til at@teglers.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os inden længe. 

Bliv ringet op og få et godt og gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Græs og Stub

Billesborgvej 76, 4600 Køge  |​   CVR:19515893   |   Ring til os på 20 62 86 05   |   E-mail: at@teglers.dk