5/5 stjerner på Google

Græsplæne

Græs og Stub.dk v/Anders Boholt Teglers

​Rullegræs og anlæg af græsplæne er vi specialister i

Skal du have anlagt en ny græsplæne? Så kan du med fordel kontakte os. Hos Græs og Stub tilbyder vi professionel anlæg af græsplæne til en god pris. Vi holder til i Køge nær Greve og Ringsted, men kommer på hele Sjælland.

Vi er et kompetent firma med speciale i græs, der har eksisteret siden 1996. Derfor har vi over 25 års erfaring med i bagagen, som vi kan basere vores arbejde på. Du kan derfor altid forvente høj kvalitet og holdbare løsninger, når du samarbejder med os. Vi kan løse såvel komplicerede som simple opgaver for alle kundetyper.

Bliv ringet op og få et godt og gratis tilbud​

Har du spørgsmål eller ønsker information? Kontakt os gerne – vi står klar til at hjælpe dig effektivt og professionelt.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vi har 5 ud af 5 stjerner på Google

Græs og Stub.dk v/Anders Boholt Teglers

Få en ny græsplæne til en attraktiv pris

Vi varetager alle opgaver inden for rullegræs, græs såning og omlægninger. Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning omkring valget af græs, samt hvordan du kan anlægge din have. Rullegræs er eksempelvis et godt valg, hvis du ønsker et færdigt resultat med det samme. Ønsker du derimod et prisvenligt produkt, der dog kræver tålmodighed, så er græs såning den rette løsning for dig.

Uanset hvilken løsning du vælger, så garanterer vi konkurrencedygtige priser og som anlægsgartner bruger vi altid græs og frø fra de bedste producenter.

Græsplæne

Vi er specialister i​

Tilsået

​Hvis man har lidt tålmodighed og søger en prisvenlig løsning, er det en tilsået plæne, man skal have.

Græs og Stub laver plæner/ og bund både for private, erhverv og en masse gartnere og entreprenører. Vi tilbyder græs såning af højeste kvalitet.

Vi bruger frø fra de bedste producenter.

Priseksempel:
​​300 kvm. Lettere tilgroet. 11.500 kr. eks. Moms.

Omlægning

Er plænen misholdt, fuld af ukrudt, eller halvdød? Der kan være mange grunde til at omlægge sin plæne.

Græs og Stub har det nødvendige udstyr til at hjælpe, herunder vores egen tørveskærer, der sikrer fuldstændig fjernelse af den gamle plæne.

Priseksempel:
Kontakt os for et tilbud.


Rullegræs

​Hvis man vil have en hurtig og ukrudtsfri plæne med det samme, er Rullegræs et rigtig godt valg.

Rullegræs laves hele året, bare jorden er til at arbejde med. Arbejdet med en rullegræsplæne er stort set det samme som en tilsået, bortset fra at der bliver lagt græsmåtter på i stedet for såning.

Priseksempel:
Nybygget hus 350 kvm. Have med råjord 28.500 kr. eks. Moms.​
Galleri

Find inspiration i vores galleri

Ring til Græs og Stub på telefon 20 62 86 05 eller på mail [email protected].

Har du en opgave som vi skal lave for dig, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud til dig. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Skal vi stå for anlæg af græsplæne hos dig?

Har du yderligere spørgsmål til vores kompetencer inden for anlæg af græsplæne, eller ønsker du at høre mere om vores andre services, såsom stubfræsning eller rydning, så er du velkommen til at ringe for at få svar. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og giver også gerne et godt tilbud.

Ring til os på telefon 20 62 86 05, eller skriv en mail til [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os inden længe.